+45 7070 7267
·
sikkermail@advn.dk
Man - Tors 08:00-16:00 Fre 08:00-15:00
·

Erhvervslejeret

Erhvervslejeret

Hos Nielsen & Østergaard bistår vi, i forbindelse med erhvervsretlig udlejning, med alt fra indgåelse af erhvervslejekontrakter, afståelse af erhvervslejemål, regulering af markedslejen, forpagtningsaftaler samt opsigelse af erhvervslejekontrakter.

Erhvervslejeret

En korrekt erhvervslejekontrakt kan være en afgørende faktor for virksomheder, som driver deres forretning fra lejede lokaler. I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på erhvervslejeloven, der både indeholder rettigheder og forpligtigelser, ligesom der er enkelte ufravigelige bestemmelser.

Der opstår ofte tvister, hvor der er uenighed om hvorvidt rettighederne er i overensstemmelse med erhvervslejeloven samt den konkrete kontrakt.

Opstår der tvister omkring eksisterende erhvervslejekontrakter, hvor din aftalepart og dig er uenige i et eller flere forhold, er det vigtigt at få gennemgået din erhvervslejekontrakt og en vurdering af din retstilling. Dette er vigtigt at få vurderet så tidligt som muligt, når tvisten opstår, så du ikke kommer til at foretage dig nogle skridt, der muligvis forringer din retsstilling.

Lejeret

Vi hjælper både lejere og udlejere, når der opstår tvister i forbindelse med lejemålet.

Lejeloven er til for at beskytte lejere, hvorfor det er vigtigt som udlejer at være opmærksom på sine forpligtigelser og få udarbejdet en lejekontrakt, der både lever op til lejelovens bestemmelser, samtidig med at der indføres de forpligtigelser, som lejer skal leve op til.

Det kan derudover blive rigtig dyrt, hvis du, som udlejer, ikke er opmærksom på dine forpligtigelser ved lejers indflytning og udflytning.

Som udlejer er det altid en god idé at få juridisk bistand, inden en lejekontrakt indgås, ligesom vi kan sætte dig ind i de formaliteter, du, som udlejer, skal være opmærksom på.

Som lejer er det især ved fraflytning at du skal være opmærksom på dine rettigheder, samt eventuel gennemgang af din lejekontrakt, for at sikre at den lever op til lovens regler.

Kontakt for rådgivning til Erhvervslejeret